Eğitim Politikamız
01. Öğrenci Koçluk Sistemi
Öğrencimizin var olan potansiyelini ortaya çıkarmak, kendi sorumluluklarını tanımasına, eksiklerini fark etmesine, başarı ve başarısızlıklarını görmesine yardımcı olmak amacıyla eğitim koçluğu modeli oluşturulmuştur. Bu sistemde öğrencinin akademik ve sosyal hayatı bir bütün olarak ele alınır, Öğrencimizin öğrenme stilleri, kariyer eğilimi, güçlü yanlarını tespit ederek potansiyelini ortaya çıkarması ve kullanması sağlanır.
Ve bu süreçte eğitim koçu, öğrencimizin özelliklerini göz önünde bulundurarak öğrenciye odaklanır öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar.
02. Birebir Özel Ders
Öğretmen ders boyunca tüm ilgisini öğrenci üzerine yoğunlaştırma şansına sahip olduğundan özel ders öğrenme metotlarının en etkilisidir. Toplu eğitim ortamlarında kaliteli anlatılan bir ders her öğrencinin kendine özgü kapasitesi ve kavrama becerisi olduğundan her öğrencide aynı etkiyi yaratmayabilir.
Bu da konuyu anlamamış ve kaçırmış olan öğrenciyi dersten koparacaktır. Özel ders metodu sayesinde bunların önüne geçilerek bu başarısızlığa müdahale edilmiş olur. Öğrenci birebir özel ders sayesinde o dersi benimser, derse odaklanır ve başarılı olmaya başlar. Birebir özel ders alan öğrenci konuyu anlayana kadar soru sorabilir. Çekinmesine neden olan bir kalabalık da yoktur.. Değişik ve çeşitli sorular çözülerek, uygulamalar yaparak birebir özel derste öğrencinin eksik olduğu tüm konular desteklenir ve başarılı olmasına yardımcı olunur. Bu da birebir özel dersin tercih edilmesindeki en büyük etkendir.
03. Ödev Takip Sistemi
Öğrencilerin gün boyu aldıkları bilgileri yapılandırabilmeleri ve hayatları boyunca aktif olarak kullanabilmeleri için ödevlendirme çok önemlidir. Sınav başarısını doğrudan etkileyen en önemli faktör düzenli tekrar yapma alışkanlığının kazandırılmasıdır. Bu da tekrar ödevleri sayesinde alışkanlığa dönüşür. Tekrar yapmayı günlük yaşamın bir parçası haline getiren öğrenci, başarısını günden güne arttırmaktadır. Bu nedenle de öğretmenlerimiz işledikleri her konudan ödevlendirmelerle bilginin kalıcılığını sağlamaktadır.
04. Veli Bilgilendirme Sistemi
Veli Bilgilendirme Sistemi ile velilerimiz; öğrencilerinin ders programlarını, devamsızlıklarını, sınav sonuçlarını, kolaylıkla takip edebilmekte. Bu sistem sayesinde veliler de öğrencilerin bilgilerine istediği zaman anında erişim imkânı bulmaktadır.
05. Türkiye Geneli Deneme Sınavları
Deneme sınavları bilgi, beceri, zaman kullanımını ölçmemizi sağlayan en önemli fırsatlardandır. Kaygı durumumuzu, stres faktörlerini deneme sınavlarına girerek aşabiliriz. Deneme sınavları, birer provadır, öğrencileri gerçek sınava hazırlar ve hata yapma ihtimallerini en aza indirirler. Dönem içerisinde haftalık denme ve tarama sınavları ile sınava hazırlıkta öğrencinin durumu sürekli gözlemlenmekte. Türkiye geneli tüm sınavlarda da öğrencinin genel durumu yakından takip edilmektedir.
06. Online Deneme Sınavı
Uzaktan eğitim sürecinde pek çok alanda olduğu gibi eğitimin de online ortama taşınmasıyla birlikte telefon, tablet ve bilgisayarlardan ders takipleri, online ödevler ve sınavlar şimdi çok daha kolay ve pratik. Öğrencilerimizi fiziki olarak bir araya getirmenin mümkün olmadığı ya da yeni şartlara hızlı ve kolay adapte olmalarını sağlamak amacıyla online deneme sınavlarıyla durumların takibini kolayca yapabilmekteyiz.
07. Hata Karnesi
Her öğrencimize özel olarak yıl içinde uygulanan tüm deneme sınavlarında yanlış yaptığı ve boş bıraktığı sorulardan oluşan hata karnesi veriyoruz. Bu karnede öğrencilerimizin girdiği sınavda yapamadığı sorular ve ilgili konulara yer veriyoruz. Böylelikle öğrencilerimizin hatalarını görerek tam öğrenmesini ve başarılarını artırmayı hedefliyoruz.
08. Özdeş Seviye Grupları
Sınavlarda başarılı olmak isteyen adaylar, sahip oldukları bilgi ve donanıma uygun ders programı eşliğinde daha başarılı sonuçlar elde edebilirler. Seviye tespit sınavlarının temel amacı; doğru içerik ve kaynak belirlenmesinde adayın tanınmasının sağlanmasıdır. Aynı ortamda eğitim alan öğrencilerin benzer seviyelerde olması da sürece katkı sağlar. Bu nedenle yaptığımız seviye belirleme sınavıyla ortak bir noktadan başarı grafiğimizi yükseltmek hedeflenir.